Salarissen

SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN?

Het voeren van uw salarisadministratie vereist een hoop tijd en kennis van zaken. U moet de wet- en regelgeving bijhouden, wijzigingen in cao’s en bedrijfstakregelingen volgen en uw loonstroken op tijd en foutloos versturen. Uw salarisadministratie uitbesteden aan Delta Administratie & Advies Groep biedt u ondersteuning in het voeren van een correcte salarisadministratie.

Wij hebben de volgende mogelijkheden voor het uitbesteden van uw salarisadministratie.

  • Aanleveren: U kunt volledig uw salarisadministratie uitbesteden aan Delta Administratie & Advies Groep. U levert de salarismutaties aan via mail, fax of post en wij doen de rest. De loonstroken kunt u naderhand zelf afdrukken. U heeft altijd inzage in uw salarishistorie online;
  • Invoeren: U kunt de controle van uw salarisadministratie uitbesteden aan Delta Administratie & Advies Groep. U voert zelf de mutaties online in. Delta Administratie & Advies Groep controleert uw invoer waarna u zelf de loonstroken van uw medewerkers afdrukt;
  • Zelfstandig: U kunt uw salarisadministratie volledig zelfstandig afhandelen.

WAT KUNNEN WIJ VOOR UW SALARISADMINISTRATIE BETEKENEN?

Invoeren en wijzigen van stamgegevens medewerkers; Eerste dag-melding medewerkers (indien van toepassing); Aan- en afmelden van medewerkers ten behoeve van ziekenfonds en bedrijfsvereniging; Periodiek verstrekken van loonstroken; Berekenen van vakantiegeld; Verzorgen van de jaarverwerking ten behoeve van de belastingdienst en de bedrijfsvereniging; Verstrekken van loonjournaalposten; Verzorgen van aangifte loonheffing; Op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen op salarisgebied.

BESPAAR TIJD EN ZORGEN

Als ondernemer is het belangrijk dat u doet waar u goed in bent. Uw salarisadministratie uitbesteden bespaart u veel tijd en neemt veel zorgen weg. Het is heel vervelend voor u en uw medewerkers als uitbetalingen niet of onjuist worden uitgevoerd. Dit wilt u ten alle tijden voorkomen. Het scheelt u dus niet alleen tijd, maar ook het risico dat u achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden en meer informatie over Delta Administratie & Advies Groep? Neem direct contact met ons op via 070 388 33 35 of via de mail: info@delta-administratie.nl.