Belastingaangifte

BELASTINGAANGIFTE HULP UIT UW REGIO?

Het jaarlijks indienen van de belastingaangifte kost u veel tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan het laten groeien van uw bedrijf. Delta Administratie & Advies Groep kan u bij het uitvoeren van uw belastingaangifte ondersteunen. Onze belastingadviseurs hebben ruime ervaring met het indienen van uw belastingaangifte en zijn bekend met de fiscale aftrekposten. Naast het regelmatig geven van tips en informatie bieden wij hulp bij de onderstaande belastingaangiften:

– Omzetbelasting
– Loonheffing
– Vennootschapsbelasting
– Dividendbelasting

Voor onze klanten verzorgen wij naast de aangifte inkomstenbelasting ook de aanvragen voor:

– de voorlopige teruggaaf
– de kinderopvangtoeslag
– de huurtoeslag en
– de zorgtoeslag

GEEN ENKELE BELASTINGAANGIFTE IS HETZELFDE

Delta Administratie & Advies Groep beschikt over alle belastingtechnische kennis die nodig zijn voor het indienen van uw belastingaangifte. Met actuele kennis van wet- en regelgeving kunnen onze belastingadviseurs u optimaal van dienst zijn. Het is essentieel dat rekening wordt gehouden met de belastingwetten die op dit moment gelden. Dit kan u ontzettend veel geld besparen. Denk hierbij aan belastingvoordelen die genoten kunnen worden en aan regelingen die in uw voordeel getroffen kunnen worden. Zonder de juiste kennis loopt u geld mis. Elke situatie is uniek, bij Delta Administratie & Advies Groep weten we welke regel voor welke situatie van toepassing is.

Het laten doen van uw belastingaangifte en administratie brengt de volgende voordelen met zich mee:

– U belastingaangifte wordt gedaan door een professional en de kans op fouten is klein.
– Het laten doen van de belastingaangifte geeft rust en vertrouwen wanneer de Belastingdienst thuis een bezoek brengt of bij uw bedrijf.
– De kosten zijn relatief laag doordat een administratiekantoor efficiënter met de administratie is door ervaring, software en expertise.

HULP, ADVIES EN TIPS VOOR UW BELASTINGAANGIFTE

Regelmatig ontvangt u als klant van Delta Administratie & Advies Groep onze digitale nieuwsbrief met bruikbare fiscale tips voor uw belastingaangifte. Uw vaste aanspreekpunt van onze vestiging bij u in de regio staat voor u klaar met hulp en advies. Bij complexere vraagstukken wordt gebruik gemaakt van onze financiële en fiscale experts op het kantoor. Bij Delta Administratie & Advies Groep kunt u met een gerust hart uw belastingaangifte uitbesteden.

Wilt u een belastingaangifte hulp inschakelen en meer informatie over Delta Administratie & Advies Groep? Neem direct contact met ons op via 070 388 33 35 of via de mail: info@delta-administratie.nl.