Boekhouding

UW ADMINISTRATIE UITBESTEDEN AAN DELTA ADMINISTRATIE & ADVIES GROEP BIEDT VOORDELEN

Haal meer uit uw administratie. Uw administratie uitbesteden aan Delta Administratie & Advies Groep biedt u allerlei voordelen. Uw cijfers worden regelmatig verwerkt, waardoor u gedurende het jaar inzicht in uw situatie heeft. Daarnaast heeft u na elke boeking contact met uw eigen aanspreekpunt. Samen nemen wij uw administratie door, en krijgt u advies van ons. Zo levert administratie uitbesteden u een financiële monitor op.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u geen omkijken heeft naar uw boekhouding, wij nemen het volledig van u over. Klantvriendelijkheid en kennis van zaken staan bij ons bovenin in het vaandel, dit willen we graag op uw boekhouding toepassen. Wanneer u net als starter begonnen bent, is het wel zo prettig om door een betrouwbare partner geholpen te worden met uw administratie.

EEN GOEDE BOEKHOUDER VERDIENT ZICHZELF TERUG

Wist u dat het uitbesteden van uw administratie aan een goede boekhouder, het zichzelf terugverdient? Het scheelt u namelijk erg veel tijd die u goed aan andere zaken kunt besteden. Bent u een starter, particulier of een onderneming uit midden- en kleinbedrijf? Delta Administratie & Advies Groep staat voor u klaar en bij ons kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en zullen al uw vragen vakkundig beantwoorden. Het voornaamste is dat u een goed gevoel heeft bij ons en met vertrouwen uw boekhouding aan ons overlaat.

Wij kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Ook wanneer u vragen heeft kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u en uw boekhouding klaar! Elke onderneming heeft zijn eigen wensen, Delta Administratie & Advies Groep helpt u hier graag bij. Het is voor u wel zo prettig wanneer u hierbij geholpen wordt door een betrouwbare partner! U hoeft zich vanaf nu geen zorgen meer te maken over uw administratie, bij Delta Administratie & Advies Groep is dit namelijk in vertrouwde handen.

SCANBOEKHOUDING

Bij Delta Administratie & Advies Groep is het scanboekhouden geïmplementeerd. Dit fenomeen zorgt voor een snellere, efficiëntere en kwalitatief hoogwaardige manier van factuurverwerking. Delta Administratie & Advies Groep is continu bezig met innoveren door mee te gaan met de ontwikkelingen in de zakelijke en financiële branche, om u te voorzien van de beste service. Klantvriendelijkheid staat bij Delta Administratie Groep hoog in het vaandel.

Scanboekhouding maakt het voor de klant aantrekkelijker stukken digitaal naar ons toe te sturen. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om ons op verschillende manieren te bereiken. Naast persoonlijk, telefonisch en contact via de mail, is het ook mogelijk stukken en vragen te sturen via WhatsApp